Een leven lang (zaal) voetballen! Wandelvoetbal neemt stapje voor stapje een plaats in het voetbalaanbod. Vanaf september organiseren we een uurtje recreatieve wandelvoetbal op maandagavond om 19:00.
 

Naast deze recreatie willen we graag dit eerste jaar al deelnemen aan een aantal tornooien in Vlaanderen, georganiseerd door klinkende namen als KRC Genk, Gantoise Legends en Club Brugge. Hiervoor passen deze clubs wel een minimum leeftijdsvoorwaarde toe van 55 jaar. Voor het uurtje recreatieve wandelvoetbal is iedereen evenwel welkom!

We zijn dus op zoek naar spelers die het voetbal missen en terug dit balspelletje willen spelen. De recreatie, net als de tornooitjes staan open voor zowel dames als heren. 
 

Op zaterdag 5/9 nemen we al een eerste stap: een oefenmatch/training tegen de wandelvoetbalploeg van OHL die ons al de eerste tricks zal aanleren van deze nieuwe voetbalvorm.

Voor meer informatie kan je ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 0494 56 72 53.

 

Tot binnenkort!

Kurt