turnen kleurVerantwoordelijke: Sandra Dejongh

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom onze competitieploegen acrogym, trampoline, toestelturnen meisjes en toestelturnen jongens aanmoedigen op zondag 6 januari '19!

We starten ons clubkampioenschap om 10u met de acro- en trampoline-afdeling. Opwarmen doen ze vanaf 9u. In de namiddag is het de beurt aan de TTm- en TTj-afdeling. Zij warmen op om 13u en starten hun wedstrijd om 14u.

Iedereen dus welkom in de polyzaal en turnhal Boudewijnstadion te Kessel-Lo.

Tijdens de kerstvakantie zullen er geen recreatieve gymlessen plaatsvinden. De laatste les van 2018 vindt plaats op zondag 23 december. De competitieploegen kunnen bij hun lesgevers terecht voor informatie over de trainingen tijdens de kerstvakantie. Wij zien iedereen graag terug vanaf maandag 7 januari '19.

Het trainerskorps gym wenst iedereen een fijne eindejaarsperiode toe en veel geluk en sportplezier in 2019!

Op zaterdag 15 en zondag 16 december vormt de Lotto Arena in Antwerpen hét mekka voor alle gymnastiekfans. Internationale toppers, Belgische atleten en special acts verzamelen in Antwerpen voor hét gala van het jaar. Speciaal voor deze 20ste editie ’20 years of gold’ toveren we de Lotto Arena om tot een ware feestarena! Zet jullie schrap voor een fantastische editie van het Gymgala!

Gymfanaten kunnen na de show ook kennismaken met de deelnemende toppers tijdens de handtekeningsessie. Op zondag vervoegen Gymbo & Gymba de show, ideaal voor een middagje met de kinderen!

Bestellen kaarten aan groepstarief  (€ 5 korting) via onderstaand formulier (tot 20 oktober).