Hoewel de veiligheidsrichtlijnen in het kader van het Coronavirus nog niet voor alle sporttakken even duidelijk zijn, hebben wij achter de schermen voorbereidingen getroffen voor het nieuwe sportjaar. Uiteraard houden wij de vinger aan de pols en volgen de regelgeving nauw op.

Wij kondigen graag de start van de inschrijvingen voor het nieuwe sportjaar aan en bezorgen hierbij ook de praktische richtlijnen rond de inschrijvingsprocedure.

Vanaf zondag 28 juni 2020 vanaf 9u kan je jouw inschrijving voor het sportjaar 2020-2021 bevestigen of wijzigen via de website. Je kan ook extra gezinsleden als nieuw lid opgeven of gezinsleden verwijderen uit gezin, indien leden niet langer tot jouw gezin behoren. Tot en met 11 juli lopen de voorinschrijvingen voor de bestaande leden. In deze twee weken is jouw plaats verzekerd voor het inschrijven voor dezelfde groep(en) waar je het voorbije sportjaar lid van was.

 

Het voorbije sportjaar 2019-2020 is jammer genoeg voortijdig beƫindigd en jullie hebben dus niet optimaal van jullie lidgeld kunnen gebruik maken. Zoals eerder gecommuniceerd en beloofd voorzien we een tegemoetkoming van 20% korting op het lidgeld van volgend sportjaar voor de bestaande leden, bij inschrijving voor 12 juli 2020. Enkele groepen hebben de trainingen toch (gedeeltelijk) kunnen hervatten. Voor deze groepen bedraagt de korting 10%. Tijdens de inschrijving zal er gevraagd worden of je van deze korting wenst te genieten. De korting zal dan automatisch berekend worden. De solidariteit van de leden die geen korting wensen, zullen wij in dank aanvaarden. Wij hebben als club de voorbije weken extra uitgaven gedaan in het kader van de veiligheidsmaatregelen, zoals de aankoop van de nodige hand-en alcoholgels. Wij verwachten dat de verdere hygiƫneplannen ook nog extra kosten met zich mee zullen brengen.

Na het afwerken van de inschrijving zal je meteen gevraagd worden om het verschuldigde lidgeld online te betalen in een beveiligde betaalpagina. Je kan er ENKEL betalen via bancontact. Via smartphone of tablet kan je de QRcode scannen en zo de betaling via pincode op je smartphone of tablet uitvoeren. Werk je via je pc, dan plaats je je bankkaart in je kaartlezer en voert de gegevens voor betaling in op je pc-scherm met hulp van je kaartlezer. Er wordt dus geen mogelijkheid meer gegeven om via overschrijving te betalen. Iedereen zal meteen het volledige bedrag moeten betalen. Houders van een UiTPAS met kansentarief kunnen nadien een gedeelte van hun lidgeld terugkrijgen. Zij nemen hiervoor contact op met ons secretariaat.

Indien je jouw betaling kan uitvoeren en bevestigen, ben jij of jouw gezin onmiddellijk volledig ingeschreven. Je krijgt hiervan een bevestigingsmail. Check voor de zekerheid ook jouw spambox. Als de betaling niet kan voltooid worden, is er GEEN inschrijving en kan je opnieuw proberen, maar zal je de inschrijvingsprocedure terug volledig moeten doorlopen.

OPGELET: Vanaf 12 juli vervalt naast de korting ook de voorrang voor bestaande leden en kunnen nieuwe leden zich aanmelden.

Voor meer informatie kan je steeds terecht bij onze verantwoordelijke van de betrokken afdeling en voor algemene vragen op ons secretariaat. De gegevens kan je terug vinden op onze contactpagina.

Als je specifiek bij het inschrijven problemen ondervindt, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Blauwput Omnisport wordt gerund door vrijwilligers. Contacteer ons bij voorkeur via mail. We proberen zo snel mogelijk te reageren.