Geacht lid,

We zijn weer enkele weken verder in deze Coronacrisis en we blijven met volle moed werken aan de werking van onze sportclub.

Zoals u waarschijnlijk zelf al kan opmaken uit de berichten van de overheid zullen wij dit sportjaar niet meer terug kunnen starten, uitgezonderd van onze afdeling Nordic Walking die hun sport in openlucht uitoefenen.

De start van de inschrijvingen voor volgend sportjaar worden voorlopig uitgesteld. Op het ogenblik is het nog koffiedik kijken of en hoe we in september gaan starten. Stel dat de overheid toestemming geeft om terug indoor te sporten maar met de inachtname van dezelfde social distancing als in de warenhuizen, winkels, bedrijven… dan zouden bepaalde groepen maar aan de helft van de huidige bezetting kunnen ingevuld worden. Groepen van nu 20 leden zouden dan beperkt moeten worden tot 10.

Gezien de huidige bezetting van sommige groepen (volzet voor de start van de lessen) lijkt dit een onmogelijk opdracht. Maar we proberen zeker een oplossing te zoeken en de gezondheid gaat nog altijd voor.

We laten u zeker goed op tijd weten wanneer de inschrijvingen dan toch zullen starten.

Zoals beloofd zullen we een tegemoetkoming geven van 20% korting op het lidgeld van volgend sportjaar. U zal er zelf voor kunnen kiezen of je al dan niet gebruik wil maken van deze korting. Want zoals u hierboven kan lezen, staan we voor gigantische uitdagingen. De kosten van zaalhuur, trainers, materiaal… blijven even hoog maar we zouden maar de helft van onze leden kunnen toelaten.

We rekenen op uw begrip en houden u via alle communicatiekanalen op de hoogte!

Met sportieve groeten,

Ann Boonen - secretaris - Blauwput Omnisport VZW