Beste leden,

Het nieuwe uurrooster voor ons sportjaar 2019-2020 is aangemaakt. U kan dit bekijken door op deze link te klikken. Er kunnen nog altijd lichte wijzigingen gebeuren aan dit uurrooster. 


nieuw

1) De inschrijvingen starten op 1 juni 2019
De inschrijvingen zullen vroeger starten dan vorige jaren. Bestaande leden van het huidig sportjaar 2018-2019 en nieuwe leden van hetzelfde gezin zullen al vanaf zaterdag 1 juni 2019 vanaf 8u online hun inschrijving kunnen regelen. Nieuwe leden zullen vanaf zondag 16 juni 2019 vanaf 8u kunnen inschrijven voor de groepen waar nog plaats is. Er is vanaf deze datum geen voorrang meer voor bestaande leden.
Het voordeel van deze vervroeging is dat ieder al eerder weet of hij/zij in het nieuwe sportjaar terecht kan bij onze sportclub in de groep van zijn/haar keuze.
2) Nieuw betalingssysteem: onmiddellijke online betaling van het lidgeld
Ongewijzigd blijft dat de inschrijvingen gebeuren via de website. Nieuw is dat je na het afwerken van de inschrijving meteen zal gevraagd worden om het verschuldigde lidgeld online te betalen in een beveiligde betaalpagina. Je kan er ENKEL betalen via bancontact.

Via smartphone of tablet kan je de QRcode scannen en zo de betaling via pincode op je smartphone of tablet uitvoeren. Werk je via je pc, dan plaats je je bankkaart in je kaartlezer en voert de gegevens voor betaling in op je pc-scherm met hulp van je kaartlezer. Je inschrijving is enkel geldig als de betaling is uitgevoerd. Er wordt dus geen mogelijkheid meer gegeven om via overschrijving te betalen. Iedereen zal meteen het volledige bedrag moeten betalen. Houders van een UiTPAS met kansentarief kunnen nadien een gedeelte van hun lidgeld terugkrijgen.
Het voordeel is dat jouw lidgeld meteen betaald is en je inschrijving volledig in orde is. Eind mei zal je een e-mail ontvangen om de start van de inschrijvingen aan te kondigen samen met de praktische regelingen rond de hele inschrijvingsprocedure.

Voor meer informatie kan u steeds terecht bij onze verantwoordelijke van betrokken afdeling en/of voor algemene vragen op ons secretariaat
De gegevens kan je terug vinden op onze contactpagina
Blauwput Omnisport wordt gerund door vrijwilligers. Contacteer ons bij voorkeur via mail. We proberen zo snel mogelijk te reageren.