Nieuwe sportjaar

Het nieuwe sportjaar start over enkele weken (maandag 7 september 2020). We hebben ons uiterste best gedaan om onze lessen Corona proof te laten doorgaan. Sommige lessen worden opgesplitst, anderen verplaatst van zaal. Wij rekenen op uw begrip.

Als u reeds bent ingeschreven, ontvangt u eerstdaags een mail over de specifieke wijzigingen in uw discipline.

Mogen wij u vragen om u steeds te houden aan de Corona maatregelen:

  • Wij zullen zorgen voor de nodige handgels en voor de schoonmaak van het materiaal en kleedkamers. We rekenen op iedereen zijn medewerking om de overgangen tussen de lessen vlot te laten verlopen.
  • We dringen er ook op aan om zo weinig mogelijk de kleedkamers te gebruiken.
  • Gelieve een mondmasker te dragen tot de start van de training of de les.
  • Gelieve de nodige onderlinge afstand te bewaren. Hoe leuk dat u het ook vindt om uw sportvrienden of -vriendinnen terug te zien na 6 maanden (sport) lock down, het bijbabbelen zal moeten gebeuren vanop 1,5m (en dan misschien ook best voor of na de les).

We zien elkaar dus terug vanaf maandag 7 september en hopen dat het nieuwe sportjaar voor iedereen vlot verloopt.Ethisch sportklimaat

Gezond sporten en het creëren van een ethisch sportklimaat zijn belangrijke beleidsdoelstellingen in het huidige Vlaamse sportbeleid. Binnen de club zijn we hier ook mee bezig. We zijn begaan met de gezondheid en het welzijn van onze leden en lesgevers.

Tijdens het sporten willen we zorgen voor een verantwoord en veilig klimaat. Van onze lesgevers verwachten we dat ze zich onberispelijk en als een voorbeeld voor de leden gedragen. Al verschillende jaren en als één van de eerste sportclubs heeft de club gedragsregels opgesteld voor de lesgevers. De club en al onze lesgevers hebben dan ook de Panathlonverklaring "Ethiek in de jeugdsport" ondertekend. Van de leden verwachten we respect voor de eigen gezondheid en voor anderen, zowel voor de lesgevers als voor de andere leden .

Klacht melden of een vraag stellen hierover? Dan kan je terecht bij Kim Van Doren, psycholoog en vertrouwenspersoon van onze club. Zowel leden, ouders, trainers of andere betrokkenen bij de club kunnen hier terecht.  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0496 788051