Beste,

Nav 125 jaar Blauwput Omnisport vzw zijn er nog enkele turnpakjes te koop die we hebben aangeschaft voor het massanummer. Het zijn nieuwe pakjes en we kunnen ze verkopen voor 15 euro. Volgende maatjes zijn beschikbaar: 2x 8 jaar, 2x 2XS, 1x 6 jaar en 1x S. 

Turnpak slotshow

Ook van het eerste modelletje hebben we een aantal pakjes die te koop zijn. Volgende maatjes zijn beschikbaar: 1x 136, 1x 142, 1x 146 en 1x 152. De kostprijs hiervan bedraagt 60 euro.

Turnpak

 

Wie graag een turnpakje wil kopen, stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je interesse om te zaalvoetballen?

We zoeken nog extra dames en heren die graag voetballen!

- voor de recreatie bij de dames op maandag en de heren op vrijdag : iedere week voetballen in een vriendschappelijke sfeer met alle leden van onze afdeling. Vanaf 14 jaar  ben je bij ons welkom.

- voor de nieuwe damescompetitieploeg die in september zal starten bij de LZV Cup

 

Heb je vragen?

Stuur me een mailtje op : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of contacteer me telefonisch of via whatsapp op 0494 56 72 53

 

Kurt 

- Start inschrijvingen bestaande leden nieuwe sportjaar: 1 augustus 2018 vanaf 8u


- Start inschrijvingen nieuwe leden nieuwe sportjaar: 20 augustus 2018 vanaf 8u

 

- Start Nieuwe sportseizoen maandag 3 september 2018 

- nieuw uurrooster vind je terug onder menu uurrooster of klik op deze link: https://www.blauwputomnisport.be/bosnew/menu-uurrooster