zaalvoetbal kleurVerantwoordelijke: Kurt Gheysen
0494/56 72 53
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kogel is door de kerk. 

Deze week is het nieuwe seizoen terug gestart met de verschillende recreatiegroepen.

Bij de dames (op maandag om 20:00) en bij de heren (op vrijdag, groep die start om 20:30) is er nog steeds plaats om nieuwe leden te verwelkomen! Altijd welkom om eens vrijblijvend mee te komen spelen.

Voor onze damesploeg die uitkomt in de tweede reeks van de LZV Cup zoeken we nog 1 à 2 extra speelsters. Ben je iets competitiever ingesteld en speel je graag eens tegen een andere ploeg? Dan is deze ploeg misschien iets voor jou?

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. indien je meer info wenst of bel naar 0494 56 72 53.

Tot binnenkort misschien?

Kurt

De wedstrijden zijn nog volop bezig en de recreatie wordt nog ieder week georganiseerd, maar toch willen we jullie een 'heads up' geven van onze 19-20 plannen:

- we starten met een nieuwe competitieploeg: Blauwput Omnisport Mixed, een gemengde ploeg met dames en heren die zal uitkomen in de LZV Cup

- de 4 andere competitieploegen blijven bestaan, maar vooral bij de dames zoeken we nog extra spelers om bij Blauwput Omnisport Vlamt te voetballen

- denk je eraan om volgend seizoen recreatief te zaalvoetballen, dan bestaat er de mogelijkheid om in mei en juni eens te komen proeven: de dames spelen op maandag om 20:00 in het VTI en de heren op vrijdag om 20:30 in de Wijnpers.

Voor meer info kan je ons contacteren op

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tel:  0494 56 72 53

Groeten,

Kurt