turnen kleurVerantwoordelijke: Sandra Dejongh

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zaterdag 15 en zondag 16 december vormt de Lotto Arena in Antwerpen hét mekka voor alle gymnastiekfans. Internationale toppers, Belgische atleten en special acts verzamelen in Antwerpen voor hét gala van het jaar. Speciaal voor deze 20ste editie ’20 years of gold’ toveren we de Lotto Arena om tot een ware feestarena! Zet jullie schrap voor een fantastische editie van het Gymgala!

Gymfanaten kunnen na de show ook kennismaken met de deelnemende toppers tijdens de handtekeningsessie. Op zondag vervoegen Gymbo & Gymba de show, ideaal voor een middagje met de kinderen!

Bestellen kaarten aan groepstarief  (€ 5 korting) via onderstaand formulier (tot 20 oktober).

Lees meer: Gymgala 2018

Beste,

Nav 125 jaar Blauwput Omnisport vzw zijn er nog enkele turnpakjes te koop die we hebben aangeschaft voor het massanummer. Het zijn nieuwe pakjes en we kunnen ze verkopen voor 15 euro. Volgende maatjes zijn beschikbaar: 1x 8 jaar, 2x 2XS  en 1x S. 

Turnpak slotshow

Ook van het eerste modelletje hebben we een aantal pakjes die te koop zijn. Volgende maatjes zijn beschikbaar: 1x 136, 1x 142, 1x 146 en 1x 152. De kostprijs hiervan bedraagt 60 euro.

Turnpak

 

Wie graag een turnpakje wil kopen, stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.