Vanaf dit sportjaar kan je ook bij onze club punten sparen op je UiTPAS of deelnemen aan verminderd tarief.

 

1. Zonder kansentarief:
Bent u in het bezit van een UiTPAS, mail dan, zodra u bent ingeschreven, uw kaartnummer en lidnummer van Blauwput Omnisport VZW (of naam en geboortedatum) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Afhankelijk van wanneer u lid wordt, ontvangt u 30, 20 of 10 punten op uw UiTPAS.

2. Met kansentarief:
Ben je gedomicilieerd in Leuven en heb je recht op 'verhoogde tegemoetkoming', of leef je in budgetbeheer of schuld-bemiddeling?
Dan kan je met UiTPAS korting krijgen op je lidgeld. Aangezien er nog geen interactie mogelijk is tussen onze inschrijvingsmodule en de UiTPAS databank wordt de volgende werkwijze gehanteerd:
- U schrijft in via onze website of u vernieuwt uw inschrijving.
- U werkt uw inschrijving verder af en doet de volledige betaling van het lidgeld.
- U stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met duidelijke vermelding van de naam van het lid (en eventueel het lidnummer bij Blauwput Omnisport), uw betaald lidgeld en uw rekeningnummer en u vermeld dat u recht hebt op de korting met vermelding van het nummer van uw UiTPAS.
Wij gaan dan zo snel mogelijk over tot terugbetaling van het door u teveel betaalde lidgeld, na controle via het UiTPAS systeem of u wel degelijk recht heeft op de korting.

Voor eventuele bijkomende vragen kan u ook steeds terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..